Det är dags för WPT-final i säsongens första turnering.

Den här veckan spelas det i Abu Dhabi och vi har fått se två par som har stuckit ut från mängden på damsidan.
Det är de två som förra säsongen dominerade hela touren och det verkar fortsätta på samma väg.

Triay/Salazar är världsettor sedan de vann den avslutade turneringen i Barcelona i december. Den här turneringen har duon imponerat och vann idag i semifinalen mot Lopez/Jensen med 2-0 i set. Faktum är att de inte tappat ett enda set den här turneringen.

Sanchez/Josemaria har om möjligt varit ännu bättre än finalmotståndet under söndagen. Inget tappat set för den här duon heller och det som står ut är att de enbart tappat 6 game under hela veckan. Har spelat väldigt bra och Josemaria har verkligen kunnat spela ut sitt spel och även fått utdelning på sin kicksmash som hon besitter när underlaget utomhus i Abu Dhabi är tillräckligt snabbt för att kunna göra det.

Det är väldigt jämnt mellan dessa och mycket handlar om att ha dagen samt att var kylig och marginaler med sig när de viktiga bollar ska avgöras. Jag tycker toppen i lagen är något högre hos Sanchez/Josemaria medan lägsta nivån är högre hos Triay/Salazar. Men så länge Josemaria (som ibland kan sura till) spelar som hon gjort under veckan så tror jag det åtminstone har 50 procent chans att ta årets första WPT.

Jag spelar Sanchez/Josemaria att vinna @2.50 hos Unibet.

Twitter @robiiinbetting
This is the stats tab
This is the post tip