Challenger series. Jag tycker oftast att det sitter ganska rättvisa odds på denna turnering då oddssättarna följer detta mycket noggrannt. Men nu anser jag mig ha hittat nåt bra.

Shetty (249) - Cheaib (-)

Shetty, rättvis ranking. en klassisk halvhyfsad vänsterhänt spelare. Bra serve, bra forehand men allmänt otrygg i spelet. Ingen jämnhet att falla tillbaka på men kan vara farlig för många bättre spelare att möta ifall han får sitt spel att stämma.

Cheaib är en ny spelare för mig. Och det är då en spelare som absolut inte imponerat på mig. Har inget i sitt spel som jag imponeras av och allt annat än en sista eller i bästa fall, nästsista plats när denna omgång av challenger series är avklarad är en rejäl överraskning för mig.

Deras matcher än så länge
Shetty - Sriram 1-3
Shetty - Horejsi 3-1
Sriram spelar oerhört märklig och speciell bordtennis och den förlusten är inte mycket att säga om. VInst mot Horejsi måste vara första gången för honom och det är en merit för honom.

Cheaib - Horejsi 0-3
Cheaib - Sitak 1-3
Förlust mot Horejsi som är omgångens bästa spelare är inget speciellt. Sitak är tillsammans med Cheaib de sämsta denna omgången och förlust med 1-3.

Som sagt är inte Shetty någon trygg spelare som kan falla tillbaka på en trygg och bollsäker bordtennis. Men det är för stor nivåskillnad här för att det ska erbjudas detta odds. Att Cheaib tar minst två set 1/2 gånger här är ett skämt.

SHetty -1.5 set, dvs vinst vid 3-0 eller 3-1 i set tar jag med 3.5/5 units. 3-0 Shetty?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip