Måndagens rek gick in efter att storspelande Kleprlik gav oss en seger. Imorgon är dag två av två av denna omgång av challenger och denna matchen blir nog avgörande för en slutspelsplats för indiern Shetty.

Shetty - Kriston

Shetty var den som jag tippade emot i måndagens rek. Där skrev jag och förklarade honom som en ojämn spelare med höga toppar och djupa dalar. Idag har han dock levererar ganska väntade resultat. Oväntat väntat helt enkelt. Men faktum kvarstår att han sitter på en bra serve och forehandattack.
2-3 i matcher efter första dagen. Det krävs med största sannolikhet två segrar imorgon för att han ska ta sig vidare till semifinal. Kvar har han att möta omgångens klart sämsta spelare och Kriston. Dvs att denna matchen blir avgörande.

Kriston. Allround spelare med rätt bra försvar. Klarar av att mota attacker rätt bra, om de kommer i samma tempo. Är i övrigt rätt vek i returspelet, vilket gör att han relativt ofta hamnar i försvarsspel.
2-3 i matcher har även han. Dock svårare motstånd i form av Kosowski och Shetty. Möjligen kan det vara så att han skräller ordentligt och vinner mot Kosowski, vilket gör att denna matchen blir avgörande även för honom.

Varför tror jag på Shetty? Just för att Kriston gillar att spela i samma tempo hela tiden. Och är det nåt Shetty gör så är det att variera tempot. Och med Shettys servar och Kristons veka returspel kommer Shetty få attackera med sina hårda, flacka forehands ofta, vilket jag tror blir avgörande.

3-1 till Shetty?

3/5 units till 1.80 på bet365 spelar jag.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip