En match till från dagens kvalspel. Här en stor rysk talang mot, ja en strandraggare?

Sidorenko (293) – St Louis (-)

15 år gammal är han, Sidorenko. En vänsterhänt talang som vi redan sett mycket av, och kommer garanterat få se väldigt mycket av i framtiden. Ett tecken på det är givetvis att han är med här, Ryssland har mängder av bra spelare som skulle kunna ta hans plats istället. Men ryssarna satsar på honom och det måste vara den yngsta spelaren Ryssland har med på många år. Spelar fortfarande juniorpingis då det kan vara lite fladdrigt spel ibland utan den där riktiga tryggheten, då speciellt i serve-returspelet. För i duellspelet är han trygg och rör sig fint och snabbt.

Dexter St Louis. Kanske vore det bäst och mest välförtjänt om vi ägnar dessa rader åt att diskutera och framförallt beundra hans namn. Ett riktigt artistnamn som är värt att bäras av en bättre spelare! För tyvärr är han inte så vass. Deltog i OS 2008, vilket är en bedrift, men annars är det inga resultat att beundra. En vänsterhänt, väldigt fladdrig spelare. En sådan spelare som skulle kunna innebära lite problem för en högerhänt som har problem med vinklarna och servarna. Men det kommer han inte få mycket på i denna matchen.

Nej här ska det vara klasskillnad. Sidorenko är taggad i sin mästerskapsdebut och vill nog inte ha något strul här. Kanske att St Louis kan knipa ett set men inte mer än så. De få vapen St Louis har kommer nog Sidorenko kunna neutralisera och då är det inte mycket kvar.

4-1?

-2.5 set, dvs vinst vid 4-0 eller 4-1 för Sidorenko tar jag med 3/5 units. Till 1.72 i odds.

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip