Gårdagens missade rek var tung. 8-3 ledning i första set, som Huszjak till slut ändå vinner med 17-15, men sen tar det stopp. Märklig match utan någon rytm. Men skam den som ger sig, Sitak var spelaren som förstörde för oss igår, då får han hjälpa oss idag!

Sitak - Kiss

Gårdagens matcher
Sitak 1-3, 10-13 i set.
Kiss, 0-4, 4-15 i set.

Sitak är en spelare som allt som oftast slutar 5-7 i de challenger series omgångar han spelar. Men det är nog oftare han skräller lite och går till slutspel jämfört att han kommer sist. Han är en högerhänt spelare som jag tycker besitter hyfsad teknik och det ser okej ut när han spelar. Men som för de flesta halvdana spelarna så är det serve-returspelet som gör att nivån inte är högre än vad den är. Men en okej forehand och okej backhand gör honom till en relativt stabil spelare.

Kiss, ja ni. Hur ska man förklara den här spelaren? En riktig grotta. En teknik som skulle få J-O Waldner att vända sig i sin pingisgrav. Det är ingen vacker syn. En fladdrig spelare som man inte riktigt vet vad som händer. Denna udda och mindre snygga tekniken kan dock vara till hans fördel ibland då det kan ställa motståndaren på fel ben ibland. Rytmen blir inte vanlig i hans matcher. Dock leder det ibland till att gubben inte får in bollen på bordet. Blir så gott som alltid 7-8 i challenger series och är en av de sämre som visar sig här. Har sällan något större att skriva hem angående.

Det är sällan en förlust på Kiss erbjuder så pass högt odds som här. 1.50 på rak seger för Sitak. Med tanke på att Sitak faktiskt är en i grunden ganska mycket bättre spelare så gillar jag detta oddset. Jag tycker Sitak gjorde det bättre än vad matchkvoten visade igår. Bara -3 set på kvoten 1-3 säger en del också, enbart jämna matcher och tunga förluster för honom. Så formen tror jag ändå är duglig för Sitak. Sitak ska vara bättre här och jag kör på handikappspelet då jag tycker att det i en normal match ska fungera bra.

Sitak -1.5 set till 2.10 tar jag med 2.5/5 units.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip