Sista matchen i gruppspelet i singel i Belgium open.

Jonas Stener (483) - Mommesin (-)

Wow vilken dag av Stener igår! Väldigt fina och överraskande resultat och han är redan klar för slutspel när han nu har den minst duktiga i gruppen kvar att möta. Mommesin har inte gjort många glada och vann igår en av fyra matcher.

Stener - Majoros 4-0
Serdaruglu 4-1
Två starka segrar över bra motstånd. Hans två bästa segrar på den internationella scenen?

Mommesin - Weerasinghe 3-1
Darcis 1-3
Majoros 1-4
Serdaruglu 1-4
Det är väl ungefär den här nivån han håller. Ingen märkvärdig spelare alls så länge.

Jag bygger därför min tes på Stener här. Han har en spelstil som är lite "allt eller inget", vilket gör att hans högstanivå är så pass hög som han visade igår. Hårdslåede med bra serve och aggressivt returspel. Hans stora svaghet är väl att han inte riktigt är trygg i spelet alla dagar och lägstanivån är lika låg som högstanivån är låg.

Med tanke på hur bra Stener spelade igår mot två motståndare av bra kvalitet så ska han bara avsluta gruppspelet med en stabil seger här. Spelar han som igår blir det en 4-0 seger här. Har han en dålig dag ska det ändå bli vinst.

Just pga Steners ojämna spel så plockar jag rak seger till 1.53 på bet365 . Handikappet ligger på -1.5 och kan kanske också vara spelvärt. Men jag håller mig till rak seger för Stener här, och därmed en fin gruppseger!

4/5 units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip