Bronsmatch i OS imorgon 16:00 svensk tid. Bolagen är inte alls överens om oddssättningen och det tänkte jag försöka utnyttja.

bet365 får vi Sydkorea till 1,90 och Tyskland 1,80. Bwin erbjuder 2,24 på Sydkorea och 1,60 på Tyskland. Alldeles för högt odds på Korea om du frågar mig.

Observera att det står Tyskland-Nordkorea på Bwin och inte Tyskland-Sydkorea, en miss helt enkelt. Så Nordkorea är egentligen Sydkorea, ni fattar.

Tyskland:
Dimitrij Ovtcharov (5)
Timo Boll (13)
Bastian Steger (24)

Sydkorea:
Jeoung Youngsik (12)
Joo Saehyuk (14)
Lee Sangsu (16)

Som jag har skrivit tidigare så har Tyskland inte haft något bra OS. Boll och Ovtcharov gjorde inte någon bra singelturnering.

I lagturneringen har tyskarna förlorat samtliga dubblar (0-3), medan koreanerna ser betydligt hetare ut i den spelformen och har (2-1) i dubbelkvot, förlusten kom mot Kina vilket inte säger så mycket. För att tyskarna ska ha en chans här så är det nästan ett måste att Ovtcharov tar sina två singlar.

Varför?

Timo Boll går inte alls att känna igen och ärlighetens namn känns han överrankad, ska han ta någon singelmatch mot Korea måste han steppa upp ett par snepp minst sagt! Dubbelmatchen håller jag koreanerna som ganska så klara favoriter. Med de sagt så känns Bwin helt fel ute vad gäller oddssättingen. Jag tycker lagmatchen känns helt öppen som bet365 verkar ha observerat.

Sydkorea då?

Det ser bra ut hos koreanerna. Den som imponerat mest av dom är Jeoung Youngsik som var klart närmast att besegra Ma Long som sedan vann OS-turneringen i singel. Igår i lagsemifinalen pressade han även silvermedaljören i singel, Zhang Jike som han nästan borde ha vunnit över. Trots att han tappade första set med flera setbollar gick han ändå upp till en 2-1 ledning men förlorade tillslut en otroligt jämn och välspelad match med 2-3.

Youngsik ser jag som favorit mot både Boll och Steger. Grym form på koreanen under OS ska tilläggas.

Lee Sangsu är en ojämn spelare som kan slå vem som helst i Tyskland men kan också förlora mot många spelare en dålig dag.

Joo Saehyuk är 14 i världen och är defensivspelare som kan vara riktigt jobbig att möta!

Som jag nämnde tidigare så är koreanerna favoriter i dubbeln, vilket gör att mycket hänger på tysken Ovtcharov.

2,24 på Sydkorea ser jag som för högt och det måste testas i min värld!

Tippar 1-3.

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip