Dags för en ny omgång challenger, denna spelas under tre dagar och därmed har vi lite kortare dagar att se fram emot.

Vostes - Figel

Två spelare vi känner igen här. Vostes har en bra serve och sedan bra i det öppna spelet likt många andra. Det som sticker ut för honom är att han även har ett bra försvarsspel. Spelade även den andra omgången denna veckan, den som spelades mån-tis. Det var en stabil omgång av honom där han mer eller mindre gjorde det han skulle. 4-3 i matcher och förlust i semifinalen mot slutsegraren Gavlas, varken bu eller bä alltså.

Figel då, jo jag skulle vilja påstå att han är atletisk av sig. Om ni jämför hans rörelsemönster med Vostes exempelvis så förstår ni vad jag menar. Ger verkligen järnet och man kan se hur hans spelstil borde slita på honom. Men en bra forehand skulle jag vilja säga, och resten av spelet är dugligt.

Tidigare möten då? Jag nöjer mig med att räkna upp de två senaste mötena
Vostes - Figel 0-3, 3-1.
Av detta drar jag slutsatsen av att det inte är någon klar segrare här. Såg delar av det senaste mötet (3-1) och det var en jämn match. Jag tycker att Vostes över tid är den bättre spelaren här men att han ska vara så här stor favorit tycker jag inte då det var en jämn kamp nu senast.

Jag valde mellan +1.5 på Figel eller ö72.5 bollar. Jag fastnade för ö72.5 då jag tror att Vostes vinner, men oftast så räcker den här linan ifall det blir hyfsat jämn 3-1 historia. Och det tror jag det finns goda möjligheter till.

ö72.5 bollar tar jag med 2.5/5 units till 1.83.

3-2 Vostes?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip