Ny vecka, nya challengermöjligheter. Det börjar med en omgång som är utlagt över tre dagar och därför är det inte lika många matcher idag.

Vrablik - Placek

Vrablik, vad har hänt med honom? Vilken form! Pressade nummer 14(!) i världen Gauzy i huvudturneringen i Ungern för någon vecka sedan. Bara att Vrablik tar sig till huvudturneringen i en sådan turnering är imponerande, men på sättet han gjorde det är oerhört starkt. Nu är det challenger och det är inte samma sak, men frågan är om Vrablik någonsin varit bättre? Som vanligt lurig i serve-returspelet och stabil i duellspelet. Svårslagen är rätt ord här.

Placek har även han spelat bra. Finalplats i en challenger förra veckan, vilket kom helt överraskande för min del. Även han en allround spelare. Forehand är hans bästa slag men det är inget som utmärker sig stort, utan en stabil spelare överlag.

Två spelare som är trygg och stabil. Mött varandra ett gäng gånger säkert, men jag hittade endast ett möte dom emellan i statistiken. Och det var så här -
Vrablik - Placek 3-0.
Det var två jämna set, men faktum kvarstår. 3-0 är alltid 3-0. Detta tillsammans med att de båda faktiskt spelar rätt liknande, men att Vrablik helt enkelt är en bättre spelare gör att jag tror att det är bättre odds än 50-50 att Vrablik går segrandes stabilt här.

Att Vrablik vinner med 3-0 eller 3-1, dvs -1.5 set ger oss 1.80 på bet365 . Det kommer jag spela med 3/5units.

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip