Det blev lite som en baksmälla efter soc. Hittade inget av värde alls på challenger series och höll mig därför helt borta. Men till tisdagens spel har jag hittat en intressant match.

Vyborny - Barabanov

Vyborny har haft en ovanligt tung turnering här. Vi är vana att se honom i toppen och brukar inte ha några större problem att nå slutspelet. Men nu står han på 3-2 i matcher och möter turneringens bästa spelare i sista matchen (Chtche) och detta blir därmed en väldigt viktig match för att han ska nå slutspelet. Vyborny har en bra serve och backhand. Och i övrigt en stabil spelare.

Barabanov har gått kanske lite oväntat dåligt. 0-5 och enbart två vunna set. Riktigt så dålig är han inte även om han inte är någon stjärna här. Spelar rätt fint och man kan lätt tro att han är en bra spelare. Men osäker i spelet och tam i serve-retur gör honom till en medelmåttig spelare.

Här ska det vara klasskillnad. Visst kan Barabanov få till spelet och vinna ett set. Men mer än så ska det inte räcka till. Och speciellt inte med tanke på hur viktig matchen är för Vyborny.

Vybornys rutin och luriga spelstil ska inte passa Barabanov alls här. 3-1 till vyborny?

4/5 units till 1.72 tar jag på bet365 .

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip