Då är det 32 spelare kvar i Ungern och jag har hittat vad jag tror är ett kanonspel.

Wang Xi (166) - Omar Assar (45)

Wang Xi är en fd kines som numer är tysk. För några år sedan var han så gott som ostoppbar i tyska ligan där han gick fram som en ångvält. Han är inte lika bra längre men fortfarande en riktigt bra spelare. Han har inte tävlat så mycket internationellt, därav rankingen. Men nu till det viktiga, han är defensivspelare. Och det är där hela idén om spelet ligger. Han är en gammal klassisk deff som deffar så mycket som möjligt och går inte på egen attack så mycket. Dock är hans offensiv riktigt vass när han väl använder den.
Hade ett tufft kval men vann gruppen enkelt för att sedan ha dessa matcher -
Habesohn 4-2
Angles 4-3

Omar Assar, svenskbekanting efter många år i Falkenberg och Halmstad. Gick direkt in i huvudturneringen men är nog inte nöjd med denna lottningen. Han är en riktigt bollsäker och tight spelare. Bra i serve-retur och spelar snabbt framme vid bordet. Har dock ingen tung forehand på underskruv. Vilket blir viktigt här.

Ni som följt mig vet att jag gillar såna här spel. Off mot deff. Här är det just det jag fastnar för. Omar Assar har inte en spelstil som passar mot deff, även om han bättrat på det så har han inte tekniken för att kunna slå ut Wang Xi. Wang Xi å sin sida är en riktigt bra spelare som är väldigt svårslagen. Nej detta blir en seger för Wang Xi!

Wang Xi -1.5 set på bet365 till 1.66 tar jag med 4.5/5 units.

4-1 till Wang?

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip