Två av två rekar inne igår, inte lika bra utbud idag men här är ett spel.

Weber (310) - Szudi (238)

Båda står på en seger och en förlust i gruppspelet och detta blir då en avgörande match om vem som går vidare som tvåa i gruppen.

Weber imponerade igår mot gruppetta Nuytinck. Det blev förlust med 2-4 men jag tycker nog han var värd åtminstone ett skiljeset. En väldigt rapp och snabb spelare som söker attacker med sin forehand så ofta som möjligt. En farlig spelare alltså, dvs en spelare som alla måste vara på hugget för att inte bjuda på lägen för hans attacker.

Szudi förlorade mot Nuytinck rätt stort, 1-4. Szudi är en lurig individ. Tycker inte han har några stora vapen överhuvudtaget men han ligger ändå relativt högt på världsrankingen. Detta genom att han är allround och kan det mesta, utan att vara extra bra på nåt. En kompakt spelare som kanske mer är safe än har dödande slag.

Jag förstår inte riktigt oddssättningen här. Jag förstår att Szudi är favorit men inte så här stor. Och med tanke på hur Weber spelade igår så tycker jag det blir spelvärt att spela på Weber.

Weber +2.5 till 1.83 ger jag 3.5 units. Dvs att vid förlust 2-4, 3-4 eller vinst så sitter den. Jag måste även testa raka segern till 4.50 med 1/5 units. Detta på bet365 . Hoppas på 4-3 till Weber?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip