Speltips Bandy - Elitserien & VM 2022

Speltips Bandy - Elitserien & VM 2022

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Gratis speltips på bandy

Bandy är en väldigt liten sport globalt men trots det väldigt populär i Sverige, de nordiska länderna inklusive Finland samt i Ryssland. Sporten kan beskrivas som en mix av fotboll och hockey på is. Lagen har elva spelare vardera och idrotten spelas med boll och klubba. De enda som inte har klubbor är målvakterna. Det gäller att göra mål i en målbur och det lag som har gjort flest mål efter vanligtvis 90 minuter vinner matchen. Det här är främst en sport där de aktiva består av herrar men de senaste åren har det även blivit en idrott för damer. Våra tipsexperter har full koll på de stora ligorna och de största mästerskapen och vi kan därför erbjuda speltips på bandy under hela säsongen. Något som är väldigt uppskattat bland våra läsare. Särskilt då våra speltips och rekar är gratis och helt utan kostnad.

Bäst speltips på Elitserien i bandy

Elitserien är den högsta divisionen i bandy för herrar. Det lag som vinner serien koras till svenska mästare och de lag som åker ur flyttas ned till allsvenskan. 14 lag deltager i ligan och några av de mest kända och populära lagen i den här divisionen är Edsbyn, Sandviken, Bollnäs, Villa-Lidköping, Vetlanda, Västerås, Hammarby och Sirius. Våra experter lägger ned ett stort arbete på att kartlägga samtliga lag i ligan för att hitta de bästa oddsen och tipsen. Vi kan därför erbjuda speltips på Elitserien i bandy under hela säsongen.

Rekar och speltips till Bandy-VM

VM i bandy är det mest prestigefyllda som går att vinna inom sporten och det största mästerskapet som finns då idrotten inte har OS-status. Världsmästerskapet spelas varje år och normalt är det bara tre nationer som kan vinna guld. Ryssland, Sverige och Finland. Ryssland, eller Sovjetunionen, som de tidigare kallades är både det land som vunnit flest mästerskap och arrangerat turneringen flest gånger. Våra skribenter analyserar de olika nationernas trupper och aktiva, spelsystem och form för att hitta de bästa och mest spelvärda oddsen. Vi kan därför erbjuda speltips på Bandy-VM varje år och för varje mästerskap. Något som uppskattas av bandyfans i hela Sverige.