Semifinalerna från slutspelet i Elitserien bandy rullar vidare under torsdagskvällen och här går Villa/Lidköping för matchboll när det återigen är deras tur att agera hemmalag i matchserien som har 1-1 i matcher efter de två första.

Ser vi tillbaka på match ett, som spelades här i Lidköping, så blev det en "bekväm" seger för Villa.
3-1 efter första halvlek blev till 5-1 efter full tid och nu är det alltså dags för match tre, vilket innebär att laget som vinner idag har skaffat sig matchboll då det är först till tre vinster som gäller i detta bandyslutspel.

Västerås kvitterade till 1-1 i matcher senast och då var det dem som agerade hemmalag. I den matchen hade VSK återigen underläge efter första halvlek och då med 3-2, men i den andra halvan kom de tillbaka och lyckades också vända och vinna, vilket var indirekt livsviktigt.

Hur det än går ikväll så ska matchserien upp i fyra matcher, vilket innebär att Västerås får en match fyra på hemmais. Min teori är att de där och då kommer spela med kniven mot strupen då jag tror att de regerande mästarna, Villa/Lidköping, löser en ny seger på sin hemmais ikväll.

SPELTIPS
Villa/Lidköping leder i halvtid och vinner matchen efter full tid spelas till 1.76 hos Unibet / LeoVegas / 888sport .