EuroLeague är tillbaka igen och vi är fortfarande obesegrade i december. Åtta raka vinster på spelen under december månad gav fina julklappspengar att förvalta. Nu hoppas vi bära det vidare in i mellandagarna med en riktigt het match!

Två av seriens formstarkaste lag möts på annandagen i EuroLeague. Anadolu Efes tar emot Maccabi Tel Aviv i en efterlängtad batalj. Det kommer med all säkerhet vara en match som spelas i ett högt tempo med hög intensitet. Efes tappade en tuff batalaj på hemmaplan i fredags mot CSKA Moskva efter att man ledde i princip hela matchen.

Maccabi har dragits med skador på tongivande spelaren egentligen hela våren men förhoppningen är att Aaron Jackson ska vara tillbaka i spel. Den rutinerade pointguarden bidrar med ett lugnt och en rutin som kan vara vital i slutet på matcher.

För hemmalaget Anadolu Efes är det ingen hemlighet att Shane Larkin betyder otroligt mycket för deras nuvarande succé. Den snabbe guarden är tvåa i EuroLeagues poängliga med 20.6 poäng per match.

Det är två helt jämna lag som möts rent historiskt. Deras 16 möten har slutat 8-8 Dessutom har man delat vinstprocenten helt lika vad gäller hemma och bortaspelet. Det finns mycket som talar för att matchen kommer spelas i högt tempo då båda lagen trivs som bäst i den typen av spel. Wilbekin mot Larkin är en matchning att se fram emot för alla basketälskare! Att centrar som Dunston och Black dragits med skadeproblem för båda lagen skapar också ett hål defensivt. Det finns ingen naturlig spelare att försvara korgen för respektive lag. Det handlar istället om att sätta hög press för att forcera turnovers.

Speltips: Över 164 poäng i matchen – odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla EuroLeague-matcher

This is the stats tab
This is the post tip