Atlanta Hawks kommer från en riktig poängfest mot Hornets. Det blev totalt 281 poäng vilket är en av årets högsta poängantal. Trae Young var i vanlig ordning i centrum. Han hade en fenomenal match återigen men missade det avgörandet straffkastet för att vinna matchen på ordinarie tid med drygt en sekund kvar av matchen. Nu vann Hawks ändå så det spelade ingen roll i slutändan. Hawks är annars ett lag som bygger inför framtiden. Laget ligger näst sist i den östra konferensen och hoppas på ett bra draftval i kommande draft. Den redan unga kärnan av spelare med Young, Collins, Reddish och Huerter har en fin framtid till mötes, ge det två eller tre säsonger bara innan samtliga vuxit in i sina roller som NBA-spelare.

Till skillnad från Hawks så har New York Knicks inte en lika optimistisk framtid. Laget har 20 segrar den här säsongen trots att man tog in spelare under sommaren för att vara med och utmana om en slutspelsplats. Utöver RJ Barrett finns det inte mycket att hoppas på som Knicks-supporter i dagsläget. Förra veckan bråkade ägaren Dolan med deras mest profilerade supporter Spike Lee vilket var droppen för många Knicks-supportrar. Det går att vinna med ägaren som lägger sig i allting och radar upp dåliga beslut vad gäller klubbledningen.

Atlanta saknar Bembry, Capela och Labissiera. Huerter, Graham och Collins tar beslut på uppvärmningen om man kan delta eller inte. Knicks har inga skador i truppen att rapportera om.

När Atlanta Hawks spelare basket med Trae Young på planen så är det poänggaranti. Lika vass som han är offensivt, lika usel är han defensivt än så länge. Med lite träning kan han som bäst bli en medioker spelare på den defensiva sidan av bollen. När han är deras bästa spelare och ledare sätter det stämpeln för resten av laget att följa. Hawks försvar kan se rent utsagt löjligt dåligt ut stundtals. Vi blickar mot en ny poängfest inatt!

Speltips: Över 231 poäng i matchen – odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla NBA-matcher

This is the stats tab
This is the post tip