Nuggets (49-21) går som tåget för dagen och spelar toppfin basket under båda korgarna; se offensivt som defensivt. Det är också av stor vikt för dem att spela starkt hela vägen in mot slutspelet, eftersom de vill ha toppseedningen som innebär hemmaplansfördel under slutspelet. Blazers (19-51) har ett extremt svagt år och är i rebuild. De är 2-8 över sina 10 senaste matcher och sjunker som en sten i tabellen.

Nuggets kommer vinna matchen, men spelvärdet ligger i att den totala poängskörden överstiger 210.5 poäng, vilket all statistik pekar på. Nuggets snittar 115 poäng per outing och Blazers snittar 108 poäng. Över den senaste tiden har Blazers varit med relativt länge i fajterna och det innebär att motståndarnas stjärnor spelar långt in i matchen och vilar kanske bara de sista minuterna. För de facto är de sista matcherna innan slutspel ett spel endera gällande hur vass ett lags seedning blir (se Nuggets orsak till varför de desperat vill vinna varje outing in mot slutspel) eller hur draftlotten kan falla ut, samt också se om innevarande bänk hos de sämre lagen (se Blazers) är fågel eller fisk.

Jag spelar Ö210.5 poäng till goda oddset 1.90 hos bet365 .com.


Värt att notera:

1. Nuggets är 13-2 över sina femton senaste matcher. Notera det. Om du skall spela med handicap; försök finna ett bra odds från -8 och uppåt.

2. Blazers rookie och stjärna Scott Henderson har varit för ojämn och även drabbats av skador. Han har inte varit sig själv sedan han kom tillbaka från den sista skadan och om han ligger kvar på ett snitt om 11 poäng per outing = då blir det tungt de sista tre veckorna.

3. Blazers spelade OK mot Clippers, men hade inget svar på Paul Georges offensiva som defensiva egenskaper. MEN. De var med i matchen hela vägen in och det gillar jag.

4. Blazers har börjat testa sin bänk rejält i matcherna. Då blir spelet ömsom vin, ömsom vatten, men alla får spela och vara "tävllingsinriktade" hela vägen in mot kommande säsong.

5. Blazers har draftpick nr 6 för dagen.

6. Nuggets är nr 2 i den västra konferensen för dagen med 49 segrar. De har lika många segrar som nr 1 Thunder. De jagas av Timberwolves som är nr 3 på 48 segrar. Det är mellan dessa tre som den västra konferensen kommer stå och ni kommer se toppspel av dessa hela vägen in mot slutspel.


Jag spelar på Nuggets "måste-vinna" och Blazers styrka i att göra många poäng per outing i en redan förlorad säsong. Jag tar Ö210.5 poäng till oddset 1.90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip