Sju matcher i nattens omgång i NBA. Klockan 02:05 blir det att bänka sig framför tv:n då Bucks tar emot Celtics. Linan ligger och danglar på -1 för Celtics till 1.95. Själv väljer jag att spela Boston Celtics -1.5 till 2.00 på bet365 .

Det är en liten chansning, absolut. Men det går inte riktigt att motstå. Bucks är NBA:s sämsta lag och även Celtics ska kunna välta på dem.

Vi tar och kollar lite på Milwaukee Bucks. De huserar i NBA:s sämre conference, Eastern. Bucks ligger tre placeringar bakom Celtics och kommer senast ifrån två förluster. Man har ett PCT på 0.18(!!) och under deras L10 är man 2-8.

Bucks är otroligt dåliga och det är egentligen inte så att jag tror på Celtics, jag tror bara inte att Bucks har chans att vinna mot något egentligt lag. En vinst för Celtics är ganska stor chans och då klarar man en marginal på två pts.

Boston är inget höjdarlag det heller och likt Bucks är man 2-8 under L10, fast on the road. Totalt är man 4-6. Boston Celtics har klarat av att vinna dubbelt så många matcher som Bucks och man borde ligga lite högre upp enligt mig.

Bucks har även Larry Sanders bort i nattens möte vilket absolut skadar Milwaukee. Om vi tar och jämför lite stats så snittar Cetlics 3 pts mer än Bucks, och 3 pts mindre bakåt. Det ska inte vara något snack. Celtics ska ta hem det här och det är ett jättefint odds på -1.5 varav jag finner det mer spelvärt än något annat i natt.

Följ mig på Twitter för fler spel! @ABNBetting

This is the stats tab
This is the post tip