Inatt åker Celtics till The Big Apple och möter Knicks på The Garden. Det blir ett av fyra möten i år varav två av dem har redan spelats. I de tidigare mötena har Celtics vunnit både övertygande och inte alls lika övertygande. 114-73 vinst blev till 90-86 i andra mötet och frågan är om inte Knicks plockar hem segern denna gången.

Med ingen Bradley och troligtvis ingen Bayless i truppen blir det tungt för Celtics. Det är dock inte bara Celtics som har skadeproblem, Knicks har också dom galna skadeproblem med Metta World Peace, Andrea Bargnani, Kenyon Martin och Amar'e Stoudemire som alla sitter med skador.

Carmelo Anthony är i storform, han kommer från en match där han gjorde hela 62p vilket är det bästa någon har gjort i Knicks någonsin. På de senaste 5 matcherna har han gjort i snitt 35.4 pts per game vilket är riktigt bra. Han bar visserligen Knicks på sina axlar i matchen mot Bobcats, men ser man bort från den matchen så är det uppenbart att en ensam spelare inte kan bära ett lag. Innan matchen mot Bobcats hade man 5 raka förluster.

Med Rondo tillbaks tror jag att det blir en jämn match. Inget av lagen kommer troligtvis att stå ut med fantastisk basket och jag tror att det antingen blir så att något av lagen plockar hem segern med en buzzer-beater eller vinner med 2-3p i en poängfattig match där båda lagens skadesituation blir en stor bidragande faktor. Således spelar jag Celtics +6 till 1.90 på bet365

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

This is the stats tab
This is the post tip