Glad Midsommar!

I afton spelar Bucks vs Hawks i match 2 i sin konferensfinal och det började med en skräll, då Hawks överraskande vann med 116-113. Jag tillhör fortfarande en av dem som tycker att Hawks borde vara bättre nästa säsong, men det är väldigt inspirerande att se ett lag få sådan energi av att vinna som underdogar och ta det ytterligare en nivå. Det gillas högt och rent. MEN med en dåres envishet fortsätter jag tro på Milwaukee Bucks i denna serie.

Jag kommer spela på Bucks äss Giannis A. att han levererar i afton genom att göra +33,5 poäng till oddset 1,83 hos bet365 .

Värt att notera:

1. Bucks trepoängsskytte har varit ”off” i slutspelet i relation till grundsäsong. Min idé Giannis hade 33,3% inför slutspelet, men till idag ligger hans snitt på 18,4%. Idag måste ambitionen vara att tagga igång trepoängare i ett tidigt skede. Om inte; då kan Hawks skrälla igen.

2. Bucks var nere i källaren och vände mot guldtippade Nets i förra rundan. Hawks är ett sämre lag, men spelar som sagt med energi. Det som lyfte Bucks till vinst mot Nets var att laget alltid studsade tillbaka efter en svag match. Hawks och Trae Young spelade som i trans i andra halvlek. Bucks började falla ihop, men borde trots allt ha vunnit.

3. Giannis är den som måste våga visa vägen för Bucks. Han är ledaren. Han är den spelare som själv kan avgöra en match. Han måste ta den rollen idag.

4. Bucks spelar med sin bästa uppställning idag och det gör att Giannis kommer få bästa möjliga förutsättningar för att säkerställa offensiven.

Jag spelar Giannis A. +33,5 poäng till oddset 1,83 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip