Skönt att NBA åter är igång efter All-Star-helgen. Några matcher kickade igång igår, men merparten går av stapeln natt till lördag. Det finns ett stort utbud av bra matcher att tillgå, men jag fastnar för Bucks (41-17) hemma mot Heat (32-27).

Det här är två riktigt bra lag, där ett spelar som "de skall göra" (se Bucks) och sedan har vi Heat som på papperet har ett topplag, men underpresterar. Nu har man hämtat hem rutinerade Kevin Love och det behöver inte vara illa pinkat. MEN detta till trots; jag nyper Bucks moneyline till goda 1,82 hos Unibet. De har spelat på en hög och konsekvent nivå under en lång, lång tid med flera bra spelare på skadelistan. Uppehållet var nyttigt för dem och de har fått tillbaka alla sina äss till den här matchen. Deras superstar Giannis har åter börjat träna och det är ett gott tecken. Om han spelar kommer oddset sjunka innan uppkast, men som sagt; Bucks är bra och starka på hemmaplan.

Jag spelar Bucks moneyline till oddset 1,82 hos Unibet.

Värt att notera:

1. Bucks har tolv raka segrar och löper självfallet en stor risk att förlora inom kort, men hemma på Fiserv Forum är de grymma. Noteras bör att de har haft en hel del strul med skador, men levererar ändå. Det gillas. Idag är de troligen fullt manskap igen (se Giannis besked som kommer sent).

2. Heat har normalt ett lag som skall vara bättre än 32-27, men det känns av och till som det går på sparlåga. Deras offensiv är rankade på plats nr 25 och det är inte OK med den lineup de har. Skyttet har varit mer än lovligt svagt. Nu plockades Love in, men jag hade nog förväntat mig mer av management än så.

3. Heat har redan bekräftat att ässet Lowry och center Yurtseven är borta. Två markanta avbräck. Notera detta.

4. Lagen har genom åren mötts 91 gånger och fördel Heat här med 52-39. Bucks vann dock komfortabelt senast de möttes.

5. Bucks 10 matcher innan All-Star-helgen var exceptionellt bra. De har snittat 123 poäng framåt och bara släppt in 112 i snitt.

6. På hemmaplan är Bucks 18-5.

Jag är som sagt övertygad om att Heat måste spela över sin förmåga för att vinna mot Bucks idag och jag tycker inte att de visat den formen för att "överleverera". Mitt spel blir således Bucks moneyline till oddset 1,82 hos Unibet.

/RoloMartins
This is the stats tab
This is the post tip