Match nr 2 i den här matchserien och Heat skrällvann första matchen i Milwaukee. Bekymret för hemmalaget var att storstjärnan Giannis fick kliva av efter en rejäl smäll mot rygg i ett fall och spelade bara 11 minuter. MEN Bucks kände sig tagna av stundens allvar. DET lär inte ske i afton. Jag spelar på snabb revansch och tackar för goda oddset 1,86 hos bet365.com för vinst och handicap -6,5.

Värt att notera:

1, Bucks har fått vila sin superstar i över ett dygn, vilket bör ha gjort honom redo för kvällens matchup. Bucks är 32-8 på hemmaplan i år. Vi pratar om en spelare som snittat 31 poäng framåt, 12 returer och 6 assist per match. Håll i hatten, Heat!

2. Heat å sin sida förlorade sin guard Tyler Herro när denne bröt ringfingret och mellanfingret senast. Ett tungt avbräck.

3. Heat satte 130 poäng framåt mot Bucks senast och det var en chock i sig, eftersom de under säsongen hade det lägsta snitt per gjord poäng per match. Heats Butler satte 35 poäng och visade att gammal är äldst.

4. Bucks med sin kärna intakt är i mitt tycke ett nummer för stort för Heat; Giannis, Middleton, Crowder, Lopez, Holiday och Portis. Det skall normalt sett bara kunna gå åt ett håll.

5. Som sagt; jag utgår från att Giannis spelar i game 2 och jag kan inte se hur Heat skall kunna stå emot.

6. Heat hade en sinnessjuk afton senast. De satte 15 trepoängare och sköt ca 60% från golvet mot NBAs fjärde bästa defense. Det kommer inte ske igen.

Jag spelar på Bucks och ser framför mig en snabb revansch. 1,86 på Bucks -6,5 hos bet365.com är taget varje dag!

/RoloMartins
This is the stats tab
This is the post tip