NBA-premiär i afton och vad passar bättre än att börja hemma hos fjolårets champions Milwaukee Bucks?!

Det är också idag som själva ceremonin över NBA-titel kommer presenteras live i arenan till Milwaukee-fansens stora glädje.

Det är ofta besynnerligt att vara motståndare, då ett annat lag får priser och berömmelse innan match, men Nets är ett rutinerat lag med ässen Kevin Durant och James Harden. Framförallt Durant som vunnit flera titlar tidigare.

Jag kommer spela U236 gjorda poäng i matchen till oddset 1,88 hos Pinnacle . Dels för att det just är premiärmatch, men också för att det är ”banner evening” hos Bucks. Det är relativt lätt att du som motståndare dras in i den glädje och eufori som Bucks och publiken kommer visa. Det gör dig passiv och indirekt får du en känsla av att; wow; vilket gäng vi möter idag…

Värt att notera:

1. Bucks har kvar sin trupp sedan fjolåret frånsett PJ Tucker (lämnat för Heat). Det gör att laget är väl samspelta och det har också synts under preseason. Det har inte varor några större åthävor, men laget är bra.

2. Nets har varit desto mer offensiva under offseason och plockat in ett par riktigt fina tillskott, där LaMarcus Aldridge är den mest lysande spelaren. Nets har dock stora bekymmer med Kyrie Irving som inte är vaccinerad och hans beteende har till dags dato skapat mest rubriker inför NBA-starten.

3. Lagen möttes i en tuff slutspelsserie, är Bucks gick vinnande till slut efter en dålig start. Det som är värt att notera från den matchserien var snittpoängen totalt per match - 206,7 per match. Low scoring games.

4. Bucks superstar Giannis har sett ut som ”extra-allt” under preaseason och det kommer bli riktigt kul att se honom ett år äldre; mer mogen i sitt spel och ansvar över hela banan.

Jag spelar U236 poäng totalt i matchen till oddset 1,88 hos Pinnacle .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip