Bucks (36-24) tar emot Nets (31-29) i en potentiell slutspelsmatch vad det lider. I nuläget är Bucks det bättre laget, men Nets trejdade bort Harden för Simmons och ett par andra spelare. Nets har inte Simmons spelklar och Durant är borta en tid till.

Bucks däremot spelar med sina tre bästa i Giannis, Holiday och Middleton. Bucks kommer vinna matchen, men handicap på poäng är på tok för låg. Jag finner spelvärdet i att den totala poängen i matchen överstiger 236,5 poäng totalt.

Jag spelar Ö236,5 poäng hos 888sport till oddset 1,85.

Värt att notera:

1. Jag nämnde i ingressen att Bucks är ett topplag när de har sina tre främsta spelare tillgängliga - som i afton. Giannis är nr 2 i ligan vad gäller gjorda poäng. Han snittar ca 29 poäng per match. Men det stannar inte där. Han plockar även 11 returer och snittar på 6 assist per match. Nets har inget försvar mot honom.

2. Nets har normalt kvalitet för att matcha, men det är på tok för många skador i laget.

3. Bucks är starka på hemmaplan och är laddade för match efter All Star Game.

4. Nets nyförvärv Dragic gör debut i afton. En sann veteran som kommer skapa stabilitet, men som sagt; ny i gänget.

5. Bucks har inte varit så här friska på länge och har ett bra djup i bänken. I afton kommer tempot att styras av hemmalaget och med tanke på Nets skadebekymmer kommer det väga över till Bucks fördel.

Jag är övertygad om att Bucks vinner moneyline, men finner spelvärdet i totalt Ö236,5 poäng i matchen till oddset 1,85 hos 888sport .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip