Bucks tar emot Raptors på hemmaplan, där Bucks är 14-7.

Det som talar för Bucks idag är att de såg briljanta ut mot NBAs bästa lag Warriors senast. De skåpade ut ligaledarna såväl defensivt som offensivt. Bucks har också vilat en dag inför denna outing.

Raptors däremot spelade mot svaga Pistons igår och tro det eller ej; fick regelrätt stryk. Det är ingen bra uppladdning mot regerande NBA-champions..

Jag spelar Bucks -5 till oddset 1,67 hos Pinnacle , eftersom det känns som Bucks tar taktpinnen direkt från start och behåller den hela matchen igenom.

Värt att notera:

1. Giannis har sett otroligt stark ut såväl produktionsmässigt som försvarsmässigt. Han är inne i en stark fas, där han leverar +30 poäng och då är Bucks svårslaget. Lägg därtill 12 returer och 11 assist.

2. Raptors är 8-8 på bortaplan.

3. Raptors Khem Birch bröt näsan igår och är borta idag. Det är en jobspost.

4. Raptors bänk har varit märkbart svag i sin produktion framåt. Det finns inget djup i truppen och då blir det tufft att stå emot Bucks som är i toppform.

5. Giannis är den andre spelaren i NBAs historia som snitttat minst 25 poäng, 10 returer och 5 assist över tre olika säsonger. Skulle Giannis fortsätta på den inslagna vägen 2022, då är han ensam på toppen.

Jag spelar Bucks -5 till oddset 1,67 hos Pinnacle .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip