Bucks (3-2) tar sig an Spurs (1-4). NBA-champs Bucks har börjat sådär i år, men det finns en orsak till det, då truppen blivit brandskattad av skador på deras stora spelare som Lopez. Men deras superstar Giannis har sett ut som han brukar göra. Han har per idag snittat 27,6 poäng med 11 returer och sex assist per match. Statistiken berättar vidare att han skjuter 52% utifrån och ser riktigt bra ut. Med det facit är det få som kan matcha honom.

Jag kommer spela Bucks -5,5 till oddset 1,74 hos Pinnacle och bygger det på att Bucs offensiv är en nivå upp i relation till Spurs defense.

Värt att notera:

1. Det här är andra matchen på kort tid mellan dessa två lag. Den första matchen vann Bucks på bortaplan på ett ganska enkelt sätt; 121-111. Redan här syntes det att lagen är på två olika nivåer.

2. Spurs har haft det tufft med sitt defense i år och tillåter +109 poäng per match i snitt. Mot Bucs blir det helt fel set-up. De har en grymt stark offensiv med Giannis i spetsen.

3. Spurs har en ljuspunkt och den finner vi i point guard Dejounte Murray. Han snittar 16,8 poäng per match med 9 returer och 8 assist. Det som jag gillat mest är dock att hans speltid är +35 minuter.

4. Bucks har som sagt en del skador på sin defensiv, men när de som i afton möter en inept offensiv från Spurs, kommer laget att kunna samla sig såpass mycket att offensiven kommer leda laget framåt.

Nej; Bucks kommer studsa tillbaka i afton på hemmaplan. De är en nivå upp gentemot Spurs och mitt tips blir Bucks -5,5 till oddset 1,74 hos Pinnacle .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip