Bucks studsade välbehövligt tillbaka i game 3 mot Suns med en enkel vinst. För oss som gillar basket var det ett perfekt resultat. 0-3 och matchserien hade i stort sett varit över. Nu fick vi se ett riktigt starkt Bucks, där korrigeringar i defense gjorde susen och en Giannis som återigen var enorm. OM Bucks skall ha en chans att vinna var game 3 rätt medicin.

Jag kommer gå på Bucks i game 4 också. Det är hemmaplan och laget agerade riktigt vasst senast. Jag spelar Bucks -2,5 hos Unibet , LeoVegas och Casumo till oddset 1,70.

Värt att notera:

1. Giannis i Bucks är den första spelaren sedan 2016 som satt +40 poäng i två raka NBA-finaler.

2. Det som var riktigt kul att se var spelet från Khris Middleton. Han fick lite skit initialt, men har steppat upp nu och levererade 18 poäng senast. Addera därtill 7 blockar, 6 assist och 1 steal. Fortsätter Middleton på den inslagna vägen, samtidigt som jätten Giannis levererar +40 poäng igen, då har inte Suns något vapen.

3. Coach Budenholzer, Bucks har aktivt försökt stoppa Suns läckra "pick and roll-action" och nu senast blev det tvärstopp. Små justeringar gav resultat. Suns lär med garanti komma upp med något nytt, men kul att se impromptu-agerande från två bra coacher.

4. Suns har "home-court advantage" i den här matchserien, men en förlust med 20 bollar är inte OK. Aldrig någonsin. Den spelare som verkligen måste leverera är Devin Booker. 29 minuter på plan säger allt. Tidigare snittade han på 41 minuter. Han var inte "där". Han har fått lite skit i media att hans management-team har patenterat hans DBOOK-nick som varumärke. Den riktiga businessen måste ändå alltid vara på plan. Om han är lika svag som senast är det ridå för Suns.

Som sagt; Bucks var stekheta senast och de kommer spela av den här matchen i bara farten och se till att kvittera matchserien till 2-2. Jag spelar som sagt Bucs -2,5 hos Unibet , LeoVegas och Casumo till oddset 1,70.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip