Game 6. Bucks har chansen att plocka hem titeln i afton, men frågan är om så blir fallet? Jag har haft Suns som favoriter och efter de två inledande matcherna såg det hemskt bra ut, men Bucks har klivit in i matchserien genom att våga coacha bort Suns coach Monty Williams spelsystem ”0,5 offense” (kortfattat innebär det att snabbt rulla bollen vidare till den som har bästa läget för att ta ett skott). Det är trots allt detta spelsystem som tagit Suns till sin första final på 28 år. De måste finns sin rytm igen.

Jag spelar Suns +4,5 till oddset 1,93 hos Unibet , LeoVegas och Casumo . Jag vill inte ge upp Suns ännu, samtidigt som jag tror på tajt game 6.

Värt att notera:

1. Suns Chris Paul har kanske en svårare skada än vad som sägs, men hans spel har tydligt blivit sämre och han måste vara ledaren tillsammans med DBook. Om inte; då vinner Bucks enkelt.

2. Bucks Holiday har varit som en igel på Paul och har stressat honom över hela banan i tid och otid. Det har lett till att Paul gjort en massa turnovers som i sin tur skapat möjligheter till poäng för Bucks.

3. Suns Devin Booker har haft en svag outing (game 3). I övrigt har han varit fläckfri. Närmast enastående. Han har snittat +40 poäng i sina senaste två matcher, utan att få vinna. Han har spelat många minuter per match och skött sig bra.

4. Det kanske låter enkelt, men Suns måste tillbaka till att spela Suns basket, annars är det kiss and goodbye i afton. Genom att göra det och få igång även Chris Paul, då kommer Suns ha så många outs i sin offensiv att Bucks kommer bli förvirrade. MEN det kräver att Ayton och Bridges gör en bra match som supporting cast. Uppdatera Williams ”0,5 offense” på rätt sätt i kvällen game 6, då blir det en avgörande match i Phoenix och stor fördel hemmalaget.

Jag spelar Suns +4,5 till oddset 1,93 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip