Milwaukee Bucks tar emot Minnesota Timberwolves i natt klockan 02.00. Jag tror på gästerna. Mitt spel blir Timberwolves +3,5 till oddset 1.91 på Betsafe .

Milwaukee Bucks: 17-15
Minnesota Timberwolves: 22-13

Formmässigt är det inget snack om saken. Timberwolves är det hetare laget. De har 5 raka segrar inför nattens match medan Bucks har 2 raka förluster och bara 2 vinster på sina 7 senaste matcher.

Timberwolves har haft ett hektiskt schema den senaste tiden. De spelade så sent som i går (medan Bucks spelade senast på annandagen) då det blev vinst efter förlängning mot Denver Nuggets. Spontant tänker man ju att gårdagens match lär innebära trötta ben hos Timberwolves men jag tror snarare att de fick ny energi av den segern. De har verkligen hittat formen och en sådan förlängningsseger lär definitivt höja moralen i laget ytterligare.

Bucks har haft defensiva problem den senaste tiden och jag tror att de får svårt att stoppa Karl-Anthony Towns i natt. KAT trivdes bra mot Bucks förra säsongen och jag tror att han kan stå för en ny stormatch den här gången.

Värt att notera är också att Timberwolves har vunnit sina 4 senaste bortamatcher.

Jag ser faktiskt Timberwolves som favoriter här. Och nu får vi dessutom ett par gratispoäng. Så värdet på hcp-spelet är fint!

Mitt spel: Minnesota Timberwolves +3,5
Odds: 1.91 på Betsafe
Insats: 3/5 units

This is the stats tab
This is the post tip