Chicago Bulls tar emot New Orleans Pelicans i natt. Jag tror att gästerna vinner, men väljer inte handicap-spelet här utan satsar i stället på total-spelet på Pelicans. Jag tror att de gör fler än 102,5 poäng i den här matchen.

Bulls har två vinster och fem förluster hittills under säsongen. De spelade senast i går, då vann de med 105-83 borta mot Orlando Magic, trots att de var ganska rejäla underdogs på förhand. Pelicans har fyra vinster och fem förluster. De spelade också match så sent som i går. De vann med 99-94 borta mot Dallas Mavericks.

Troliga startfemmor i natt:

Bulls: Grant, Holiday, Nwaba, Markkanen, Lopez

Pelicans: Holiday, Moore, Cunningham, Davis, Cousins

Pelicans gör i snitt 106,2 poäng per match den här säsongen. Tittar man enbart på bortamatcherna så snittar de 103 poäng. De har varit inblandade i ett par poängrika matcher den här säsongen. De har själva gjort över 110 poäng fyra gånger, två gånger har de till och med nått 120 poäng. Men de har också varit nere under 95 poäng vid tre tillfällen.

Här tror jag i alla fall att de kan göra en hel del poäng. Dels eftersom det är match två i back-to-back för båda lagen. Trötta ben brukar innebära att försvarsspelet blir lidande och då kan poängen trilla i lite enklare. Jag tror också att Pelicans stora duo Anthony Davis och DeMarcus Cousins kan göra en hel del poäng här eftersom Bulls inte har några starka försvarare under korgen. Nye Markkanen är fin offensiv men han kommer inte att ha mycket att sätta emot när Davis har bollen nära korgen.

Bulls har ett väldigt svagt lag i år. Varje match de vinner är en bedrift. Det finns en risk att de faller igenom här och åker på en storförlust. Pelicans är ett klart bättre lag på pappret och har alltså offensiva vapen som Bulls kommer att få svårt att hantera. Jag blir inte förvånad om Pelicans gör 110 poäng här.

Mitt spel: New Orleans Pelicans över 102,5 poäng
Odds: 1.83 på Unibet
Insats: 2/5 units

This is the stats tab
This is the post tip