I natt spelas de sista träningsmatcherna inför NBA-säsongen. Jag tror att Toronto Raptors vinner borta mot Chicago Bulls och spelar Raptors -3,5 till oddset 1.83 på Unibet .

I grund och botten är Raptors ett så mycket bättre lag än årets Bulls, som har blivit av med det mesta och förväntas vara ett av ligans sämsta lag den här säsongen. Hade det inte varit en träningsmatch, med allt vad det innebär, så hade insatsen blivit större här. Men jag fortsätter att spela med lägre insats till grundserien börjar.

Här är lagens matcher hittills under försäsongen:

Bulls:

Vinst med 113-109 borta mot New Orleans Pelicans.

Förlust med 118-71 borta mot Dallas Mavericks.
Vinst med 114-101 hemma mot Milwaukee Bucks.

Förlust med 108-95 hemma mot Nre Orleans Pelicans.

Vinst med 108-94 borta mot Cleveland Cavaliers.

Raptors:
Vinst med 121-113 hemma mot LA Clippers.

Förlust med 98-84 borta mot LA Clippers.

Förlust med 106-101 borta mot Portland Trail Blazers.

Vinst med 116-94 hemma mot Detroit Pistons.

Båda lagen har alltså blandat och gett, vilket inte är ovanligt under försäsongen. Men i natt handlar det alltså om den sista träningsmatchen. Genrepet. Under stora delar av matchen lär vi få se uppställningar, rotationer och spel som lagens coacher tänker använda när ligan drar igång nästa vecka. Det här är sista chansen att spela ihop laget och göra sig redo. Jag förväntar mig att Raptors närmar sig den nivån som de kommer att hålla under inledningen av grundserien, och då ska Bulls inte hänga med.

Bulls har inte bara tappat nyckelspelare inför säsongen (Jimmy Butler, Dwyane Wade, Doug McDermott), nu har de också flera spelare på skadelistan. Spelare som har skadeproblem är bland annat Nikola Mirotic, Kris Dunn och Zach LaVine. Om något av lagen behöver hålla igen en aning här så är det Bulls som verkligen inte har råd med fler skador.

Raptors lär komma till spel med en starkare femma. Räkna med att nyckelspelarna Kyle Lowry, DeMar DeRozan, Serge Ibaka och Jonas Valanciunas spelar en hel del minuter. Raptors såg förresten riktigt bra ut i tisdagens stora seger hemma mot Pistons.

Om Raptors bara anstränger sig och inte tänker för mycket på den stundande säsongsstarten så kommer de att vinna den här matchen med tio poäng.

Mitt spel: Raptors -3,5.
Odds: 1.83 på Unibet .
Insats: 1/5 units.

This is the stats tab
This is the post tip