För mig var det en smärre chock att se Celtics sjunka till en sådan låg och svag nivå som de gjorde mot Cavs i game 2 och torska med 24 poäng. Flera ur Celtics startling lineup underpresterade en masse och det gjorde att Cavs kände att de kunde skrälla. De fick kort och gott vittring plus att de maxade sin offensiv. Cavs är ett OK-lag, men minst en nivå sämre än Celtics. Jag räknar kallt med att Celtics spelare plockar bort sin skämskudde framför sina ansikten och levererar en toppinsats i afton.

Jag spelar Celtics Ö110.5 poäng till oddset 1.95 hos Unibet .com. Rejäl revansch kommer utkrävas i afton!


Värt att notera:

1. Linan i Vegas håller som sagt Celtics som klara favoriter i game 3 (-8) och det är en helt korrekt analys. Celtics är ett bättre lag. Spelvärdet ligger dock på Celtics egna möjligheter till att göra poäng. Laget snittar 112.5 poäng i slutspelet och jag är inne på att de kommer spela en nivå upp i afton och därmed också göra fler poäng. Mitt spel på över 110.5 poäng känns spelvärt.

2. Cavs sköt 55% från fältet och det kommer inte ske igen. Tro mig. Redan där är Celtics i hamn.

3. Celtics vann båda matcherna borta mot Heat och jag har en feeling att de kommer prestera liknande i den här matchserien. De är normalt en nivå upp mot Cavaliers.

4. Celtics sköt 22% från trepoängslinjen i game 2. Det är skolbasketnivå på den statistiken. Det kommer inte ske igen. När man normalt sätter 15 trepoängare per outing och bara levererar in 8 senast, då blir det få poäng.

5. Om jag går igenom varje spelare från starting lineup till bänken har Celtics bättre spelare på varje position förutom Cavs Mitchell. Laget kommer inte spela så dåligt igen som de gjorde senast.

6. Celtics är 7-3 över sina senaste 10 matcher. Cavs är 5-5.


Nej; för mig är det här en match, där Celtics studsar tillbaka igen. De kommer vinna matchen, men spelvärdet på linan och moneyline känns sådär. Jag ser dock ett bra spelvärde i att Celtics som lag gör över 110.5 poäng till oddset 1.95 hos Unibet .com. Det tar jag. Celtics vinner den här matchen.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip