Cleveland Cavaliers tar i natt emot New York Knicks. Jag förväntar mig en riktig överkörning och spelar Cavaliers -9,5 till oddset 1.90 på bet365 .

Troliga startfemmor:

Cavaliers: Rose, Smith, James, Crowder, Love

Knicks: Jack, Lee, Hardaway Jr, Porzingis, Kanter

Cavavliers, som i fjol blev tvåa i NBA, har inte fått en optimal start på säsongen. Efter sex spelade omgångar har de lika många segrar som förluster. De kommer faktiskt från två raka torsk, 112-107 borta mot Brooklyn Nets och nu senast 123-101 borta mot New Orleans Pelicans.

Knicks började säsongen med tre raka förluster men vann faktiskt senast hemma mot Brooklyn Nets med 107-86. De står alltså på 1-3. Knicks har inte sett särskilt bra ut på bortaplan den här säsongen. De förlorade med 19 poäng borta mot Oklahoma City Thunder i premiären. De har också förlorat med 21 poäng borta mot Boston Celtics.

Det är ovanligt att LeBron James lag förlorar två raka matcher. Att det skulle bli tre raka förluster ser jag som helt uteslutet. Cavaliers kommer att vinna den här matchen och jag tror att de ser det här som en möjlighet att tysta kritiker och bjuda på en överkörning. Jag tycker att det här är en perfekt ”studsa tillbaka-match” för Cavaliers. De kommer tillbaka till hemmaplanen och möter ett av ligans svagare motstånd.

Cavaliers har ett stort övertag mot Knicks de senaste åren. De har faktiskt hela 10 raka segrar mot New York-laget. Flera gånger har de vunnit stort. Förra säsongens två hemmamatcher vann de med 15 och 29 poäng. Då låg linan på -10.0 och -9,5 och Cavaliers täckte alltså båda gångerna.

Cleveland är det klart bättre laget. De har planens – och hela världens – bäste spelare i LeBron James. De är dessutom ett starkt hemmalag. I fjol var de ligans tredje starkaste hemmalag i grundserien. Knicks lyckades ta första segern mot Nets senast, men här är tror jag att de förlorar med minst 10 poäng.

Mitt spel: Cleveland Cavaliers -9,5
Odds: 1.90 på bet365
Insats: 2/5 units

This is the stats tab
This is the post tip