Celtics vs Bucks i runda 2 av den östra konferensen och vilken matchserie vi förväntas ta del av. Två giganter kommer få mycket fokus från respektive lag; dels Tatum hos Celtics och sedan Giannis i Bucks. Den här matchserien får ni inte missa!

Jag kommer spela under 218 totalt gjorda poäng hos Pinnacle och bygger det på den samlade statistiken från respektive lag från runda 1, då de bägge var 1-8 kopplat ill över/under. Notera det. Det finns en orsak till och det är att Bucks nr 2 i scoring, Middleton är borta pga. skada.

Värt att notera:

1. Vi börjar prata om gästerna för den goda sakens skull. Giannis och Bucks har varit exemplariska i defense i runda 1 och har faktiskt bäst stats av alla. MEN först ett par ord om Giannis "The Greek Freak". Han snittade 28,6 poäng per match genom att sätta 56,8% av sina skott. Även om Celtics är bättre byggt försvarsmässigt måste detta noteras.

2. MVP av runda 1 i årets NBA-slutspel var i mina ögon Celtics Jayson Tatum. Han snittade 29,5 poäng. Han hade 7,3 assist per game tillsammans med 4,5 returer till det. Det mötte inte heller något dåligt lag, utan de slog ut Nets i raka segrar på ett imponerande sätt. Det var ruggigt starkt defense som var den totala orsaken, men Tatums ledarskap och entusiasm har smittat av sig. Han är en bonafide superstar i mina ögon.

3. En given anledning till mitt underspel har vi indirekt redan varit inne på. Bucks var nr 1 defense under runda 1 och Celtics var hela grundsäsongens bästa defense. Det säger en hel del. Det lag som vinner den defensiva sidan av bollen är i mitt tycke det lag som vinner matchen i afton. Notera att det är en tidig match i Staterna och börjar redan kl 13.

4. För Celtics bådar det gott att forward Jaylen Brown kommer spela (trots bekymmer med sin hamstring). Det är ett stort + för Celtics. Han fick ett par extra dagar ledigt och med bra behandling känner han sig redo att spela. Det är bra för Celtics.

5. Matcherna i matchen blir de mellan Tatum vs Giannis och Brown vs Holiday. Det lag som lyckas bäst sin defense för att hålla nere respektive spelare kommer vinna, men framförallt borgar det för en total under 218 poäng. Jag har också svårt att se Horford skjuta 60% av sina skott. Nej; underspelet är i min värld väldigt attraktivt.

Som sagt; en toppmatch att se fram emot. Jag är inne på att lagens defensiver kommer komma stå ut genom matchserien och tycker att U218 poäng totalt i matchen till oddset 1,93 hos Pinnacle är gjutet.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip