Celtics har en klar ledning med 3-1 i matcher mot Cavaliers och i afton är det åter hemmaplan som gäller (Celtics är 37-4 hemma i år). Jag är övertygad om att Celtics stänger matchserien i afton och finner ett spelvärde i att laget gör över 110.5 poäng. Jag bygger mitt tips på en energirik match i TD Garden och med insikten att Celtics vill visa att man kan stänga matcher på ett bra sätt. Jag tror också att Cavs vill försöka häxa och vara med länge i matchen och laget är inte helt odugligt, trots en del skadebekymmer.

Jag spelar Celtics att göra över 110.5 poäng i matchen till oddset 1.85 hos Unibet .com.


Värt att notera:

1. Cavs har fortsatt en del skadeproblem och det är betungande för dem. Superstar Donovan Mitchell är borta i afton.

2. Celtics är 5-2 mot Cavs i år.

3. Såväl Celtics Tatum och Brown spelar sin allra bästa basketboll för dagen och då är Celtics svårslagna. Över de senaste två matcherna har dessa herrar kombinerat 121 poäng, 38 returer och 15 assist. Helvasst!

4. ...och facit till varför Celtics kommer stänga matchserien i kväll är just detta; Cavs har inte ett defense som kan stoppa samtliga Celtics offensiva vapen.

5. Cavs försökte verkligen få till s.k. "runs" vid flera tillfällen i matchen senast, men Celtics såg till att ta timeout och sedan regroupa. Starkt jobbat!

6. Celtics har, vid sina vinster, totaldominerat returerna. Nu senast 48-32 totalt sett.


Jag kommer spela Celtics idag och finner spelvärde i Celtics Ö110.5 poäng till oddset 1.85 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip