En av helgens absolut mest intressanta matcher. 76ers mot Nuggets är också en toppmatch. Jag väljer dock att finna ett spelvärde i Celtics (35-10) mot Clippers (29-14). Det här är två lag som verkligen sett starka ut över de senaste 10 veckorna, där Clippers är 26-7 och Celtics 26-8 över den tiden. Enastående insatser av två välcoachade lag och som för tillfället känns som nr 1 och nr 2 i NBA. MEN. Celtics hemma i TD Garden är en helt annan potatis. Tro mig. De är 20-1 på hemmaplan i år, samtidigt som Clippers är 10-10 på bortaplan. Fördel Celtics här idag, men linan i Vegas (Celtics -7) ligger för högt enligt mig och jag står över det spelet. Totalen i matchen är det jag finner spelintressant och plockar komben Celtics moneyline OCH totalen över 232.5 poäng till oddset 2.31 hos Unibet .com.


Värt att notera:

1. Celtics leder den östra konferensen med 4 matcher mot Bucks efter deras förlust mot Cavaliers igår.

2. Celtics är nr 2 i NBA när det kommer till såväl den offensiva som defensiva ratingen. Notera det.

3. Clippers är stekheta för tillfället. De har vunnit 11 av sina senaste 13 outings. Deras big three har spelat immaculate över den här tiden. Leonard snittar 24.9 poäng. George snittar 23 poäng och har en shooting percentage från trepoängslinjen som berättar 43%. Till sist måste vi nämna James Harden som snittar 17 poäng, 9 assist och tre stycke treor per outing. Clippers som lag snittar 118 poäng per outing och det är starka papper!

4. Clippers spelade i natt mot "hyggliga" Raptors och vann komfortabelt. MEN. Det innebär att de spelar två kvällar i rad och nattens outing är mot ligans bästa lag. Ha det i åtanke. Celtics är utvilat och spelar hemma.

5. Jag kan inte komma ifrån Celtics statistik på hemmaplan. Man är 20-1 i år. De har bara fått stryk av Nuggets och det är ingen skam. De snittar 121 poäng framåt per outing och deras insats mot Heat var formidabel; 143-110. Superstar Tatum satte 26 poäng, men alla andra storspelare i laget hade. höga snitt. Det som är mest fascinerande är när starting lineup skiftar, då kliver någon annan in från bänken och pytsar in 20 poäng. Otroligt djup i Celtics trupp och de skall vara favoriter att vinna NBA-titeln i år.

6. Celtics defense kommer ha bra svar mot Clippers offensiv, men om vi vänder på kuttingen har jag svårt att se Clippers aningen svaga defense kan stoppa den rullande offensiven från Celtics. Det är det som avgör för mig; Celtics dominans offensivt som defensivt över fyra kvarter.

Jag spelar Celtics moneyline och kombar det med Ö232.5 poäng i matchen till oddset 2.31 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip