Celtics lyckades inte "sweepa" Mavericks, utan i stället blev det en pinsam insats i game 4 i Dallas. "Celtics vill vinna på hemmaplan inför sin enormt trogna publik". Så lät det efter game 4. Mavericks gav inte upp och spelade en bra outing på hemmaplan. Celtics alla stora stjärnor vilade halva matchen som det kändes efter en uddlös första halvlek. MEN. Nu är det game 5 i TD Garden i Boston och det kommer vara helt andra förutsättningar i afton. Celtics kommer inte lägga några fler ägg, utan i afton spelar de hem sin artonde NBA-titel inför en kokande publikgryta i Boston. Celtics 4-1. MVP blir endera Jaylen eller Jayson i Celtics.

Jag spelar Celtics -5 till oddset 1.71 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Jag såg på game 4 och det var en miserabel insats av Celtics. Det var deras tredje förlust i årets slutspel och deras första på bortaplan. Det var inte ens nära och för mig var detta en fajt, där Celtics inte var med mentalt från uppkastet. Nya givar på hemmaplan!

2. Celtics Porzingis fick ytterligare ett par dagar att vila och lita på att han kommer spela i afton. Hemmaplan. Game 5. Spela för titeln. Allt är upplagt för Celtics och för Porzingis. Lita på en rejäl uppryckning och nytändning.

3. Jag vet att Celtics var usla senast och Mavericks bra, MEN notera en sista gång; Celtics vann 64 matcher i grundspelet. Mavericks vann 50 matcher. Celtics har en större bredd och ett större djup än Mavericks har. Det kommer synas i afton.

4. Mavericks gjorde en av sina absolut bästa matcher i hela slutspelet senast. Deras offensiv var starkare än Celtics. Deras defensiv var starkare än Celtics. Returtagningen var 52-31 till Mavericks fördel. DET kommer inte ske igen. Tro mig. Du kommer inte heller få se ett Celtics som snittar 36% på sina skott. 

5. Celtics vet vad som krävs för att vinna på hemmaplan. De är 27-4 här i år. 

6. Celtics har inte förlorat två raka matcher i det här slutspelet. 

7. Celtics är 9-1 över sina 10 senaste spelade matcher.

Nej; i afton stänger Celtics ner årets NBA-slutspel. De har haft ett fantastiskt år! Jag spelar Celtics -5 till oddset 1.71 hos Unibet . Vi får se om detta är denna säsongs sista NBA-editorial och om Celtics vinner sin artonde titel i ordningen. Min känsla säger det.

/RoloMartins


This is the stats tab
This is the post tip