Söndagskvällen är helt räddad (se TV4) när Celtics (47-12) tar emot heta Warriors (32-27). Det här en fantastisk fajt, men oddssättarna anser att Celtics är skyhöga favoriter när linan i Vegas ligger på -11. Celtics är toppenbra, men -11 finns inget spelvärde i alls.

Jag gillar spelvärdet på Warriors ungtupp och kommande superstar Jonathan Kuminga att göra mer än +17.5 poäng till oddset 1.79 hos Unibet .com. Som han spelat på slutet kommer han göra minst 18 poäng framåt i sömnen som det känns. Visst; Cetlics defense är ingen lek, men strategin från Celtics kommer vara att bevaka Warriors superskytt Curry, vilket gör att Kuminga kommer få chansen ofta. Jag tar det oddset.

Värt att notera:

1. Celtics har 10 raka segrar innanför västen och har sett ruggigt dominanta ut. Det går inte heller att frångå på vilket sätt de vunnit matcherna heller, då de snittat +19 poäng per outing under den här tiden. +19 poäng!

2. Celtics superstar Tatum fyller 26 år idag och visst skulle en seger över Warriors smaka mumma?! Han satte 32 poäng mot Mavericks senast och på vilket sätt han dominerade den andra halvleken. Hela 17 poäng i tredje kvarten var en fröjd för ögat.

3. Warriors har verkligen funnit sin identitet över de senaste 10 matcherna. De är 8-2 över den stretchen och de har gjort det riktigt bra. Det som måste kännas extra bra är att Warriors lyckas äga fjärde kvarten. Det har varit ett stort bekymmer tidigare.

4. 10 raka segrar från Celtics sida saknar motstycke i år.

5. Warriors har fått tillbaka guarden Chris Paul och det har bara gjort gott. För alla. Han avlastar Curry och har ett spelsinne som få.

6. Det som gör Celtics så svårslagna är deras spets, men också djup, vilket gör att deras rotationer har få svagheter.

7. Warriors Kuminga har haft ett synnerligen imponerande år. Han har lyft sig 2-3 gånger spelmässigt och har fått förtroendet av HC Kerr. Idag möter han ett av ligans bästa lag och defense, men jag är övertygad om att han kommer fortsätta dominera i "painten".

Jag spelar +17.5 poäng av Warriors Kuminga till oddset 1.79 hos Unibet .com. Celtics är och skall vara stora favoriter till att vinna, men det känns som det blir jämnare än vad linan ligger.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip