Med både Nader och Bazley i startfemman efter sent besked att Gallinari inte skulle spela så kan man säga att Thunder stod för en bragd igår med superskrällen borta mot Utah. Idag skiftar vi fokus från en stark hemmafavorit till ett överspel. I vanlig ordning lär Washington Wizards bjuda upp till dans.

Det är ett möte på den undre halvan av den östra konferensen där Charlotte Hornets tar emot Washington Wizards. Hornets har som förväntat börjat säsongen svagt med ett matchfacit på 9-16. Det finns helt enkelt inte tillräckligt med talang i truppen för att kunna utmana toppskiktet. Detsamma gäller för Wizards som har ett matchfacit på 7-15. Gästerna kan dock ursäkta sig med att deras storstjärna Wall missar hela säsongen skadad. Han äter upp drygt 40% av deras lönebudget.

Hornets har satt upp Marvin Williams och rookien PJ Washington som tveksamma till spel. Det skulle innebära att man tappar en del poänggörande men framförallt allt längd i försvarsspelet. Wizards börjar få tillbaka några spelare från den horribla skadesituationen man befann sig i bara för någon vecka sedan. Just nu saknas Wall, Bryant, McRae, Thomas och Miles.

Det är två lag som gillar att springa. Båda har sina styrkor i offensiven och som vi vet sedan tidigare så har Wizards i princip helt och hållet valt att strunta i försvarsspel. Deras taktik för matcherna är att göra fler poäng än motståndarna snarare än att försvara sig till en seger. Det kommer regna treor från båda håll. Kan man skjuta över 30% från trepoängslinjen så har jag svårt att se överspelet missa!


Speltips: Över 231 poäng i matchen – odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla NBA-matcher

This is the stats tab
This is the post tip