Att det finns talang i det här unga Chicago Bulls är det ingen tvekan om. Laget har varit dåliga så pass länge nu att man kunnat bygga via draften. Pusselbitar som Markkanen, Wendel Carter, LaVine och White är några som har högt marknadsvärde i NBA. Jag har varit inne på tidigare och säger det igen, jag tror inte Jim Boylen är rätt coach att ha i det här laget. Han spelar en förhistorisk typ av basket som inte gynnar någon. Skadeläget hjälper förstås inte heller om vi ska titta i segerkolumnen.Trots att man har ett matchfacit på 19-33 så lever ju ändå chansen att nå slutspel tack vare den svaga undre halvan i den östra konferensen. Det skiljer bara tre segrar upp till Orlando på den åttonde och sista slutspelsplatsen.

New Orleans Pelicans räckte inte till mot varken Bucks eller Rockets men det finns ingen anledning att sörja över det. Man stod för bra motstånd i båda matcherna. Siffrorna som Zion Williamson radat upp är helt makalösa. Att han snittar runt 20 poäng per match är inte speciellt anmärkningsvärt i sig men med den effektiviteten han haft är väldigt ovanligt för en rookie. Vi måste gå tillbaka till när LeBron James äntrade ligan för att hitta något liknande.

Bulls har fortsatt en makalöst lång skadelista. Wendell Carter, Dunn, Markkanen, Strus och Porter saknas med all säkerhet. Utöver det så har man fem spelare uppsatta som osäkra. Gästerna saknar Miller och Williams.

Vi vet hur Pelicans vill spela med en fartfylld basket. Nu när Bulls har både LaVine och White som är spelare som trivs bäst i ett högt tempo är känslan åtminstone att Bulls ska dras med i detta. Vi har goda förutsättningar för en underhållande och poängrik match!

Speltips: Över 231,5 poäng i matchen – odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla NBA-matcher

This is the stats tab
This is the post tip