Har märkt att jag sätter ett spel varannan dag så idag borde en ny vinst vänta!

Dagens spel blir Suns -7.5 mot Bulls. Oddset ligger på 1.90 och med tanke på Suns fina form som jag återkommer till finner jag det spelvärt.

Vi inleder med bortalaget Chicago Bulls. Man huserar i Eastern Conference och ligger just nu på en stabil sjätteplats. Man kommer med största sannolikhet spela play off då som jag i en tidigare rek nämnt att Eastern Conference är svagare än Western.
Bulls inledde sin road trip med en väldigt imponerande vinst mot San Antonio Spurs, men efter det har det gått mindre bra. Två raka förluster och det mot lag som Sacramento Kings och New Orleans Pelicans.

Chicago Bulls är 5-5 i last ten och har förlorat 14 av 24 bortamatcher. Bulls problem är offensiven då man snittar extremt låga 92 pts. Skyttet är en förklaring då man har ett FT% på 42.2 Defensivt är man nästbäst i ligan med ett opp. Ppg på 92,8.

Bulls senaste förluster (marginal):

Kings - 29 pts
Pelicans - 9 pts
Timberwolves - 9 pts
Clippers - 17 pts
SNITT - 16 PTS

Vi går vidare till Phoenix Suns. Man har klarat av att gå vinnande ur 29 av 48 strider och man är 8-2 sett till deras tio senaste. Man kommer dra nytta av en hemmafördel då man är 16-7 hemma i US Airways Arena. Det ger ett PCT på 0.69 vilket motsvarar Bulls PCT på bortplan på 0.41.

Suns snittar ca 105 pts och jag kan inte se en annan utgång än att Suns tar hem mötet. Frågan är bara med hur mycket, men med tanke på Bulls risiga offensiv så tror jag att Suns vinner med ca 10 pts i marginal. Suns senaste vinster stödjer den tesen.

Suns senaste vinster (marginal):

Bobcats - 10 pts
Pacers - 8 pts
Bucks - 9 pts
76ers - 11 pts
Cavaliers - 9 pts
SNITT - 9,4 PTS

Suns har dessutom fem raka vinster och som ni ser en som sticker ut är vinsten mot Pacers. Bulls som spelade match igår kommer med trötta ben och lär inte klara av att stå upp och vi tackar och tar emot!

Följ mig på Twitter för fler spel! @ABNBetting


This is the stats tab
This is the post tip