Back to Basic..... Den förra veckan började väldigt bra men vart bara sämre och sämre och tillslut vart den katastrof dålig, men som tur är så är säsongen lång och nu är det en ny vecka med nya möjligheter så nu glömmer vi den förra veckan helt!

Spel: Chigaco Bulls -10.5
Units: 2 av 6
Odds: @1.71
Spelbolag: bet365
Spelstopp: 02.05
Fördel i procent: Bulls 70% - Bobcats 30%
Motivering:
Bulls har spelat väldigt bra på hemmaplan denna säsong, man har 4 raka vinster där:
Vs Kincks 82-81
Vs Jazz 97-73
Vs Cavaliers 96-81
Vs Pacers 110-94
Senast så imponerade Bulls sjukt mycket när man var totalt överlägsta mot ett av ligans bästa lag och jag tycker att Pacers var det laget i hela NBA som hade imponerat mest i början av säsongen och den matchen gick alltså Bulls och vann med 16 poäng! Den segern höjde garanterat lagets moral och självförtroende!
Finns inga skador i laget och alla spelare ska kunna vara 100% inatt.

Bulls motståndare för dagen är Charlotte Bobcats, ett Bobcats som har överraskat på väldigt många och även på mig, man har spelat bra på bortaplan och man har 3 vinster och 2 förluster.
Enligt mig har Bobcats överpresterat och man är inte så bra som man har visat upp och jag är säker på att man inte kommer vara såhär bra hela säsongen utan man kommer tappa mer och mer, inte så pass mycket så man kommer sist i east men man kommer sluta mellan plats 10-13 skulle jag gissa på!
Bulls däremot började säsongen trögt men nu har denna lagmaskin börjat komma igång och normalt sett är Bulls ett av ligans bästa lag och kommer helt klart vara med och slåss om titeln i Eastern Conference!

Det är en stor klasskillnad mellan lagen och jag hoppas Bulls visar upp inatt hur mycket bättre man är egentligen!
Bobcats är dock luriga ska sägas och därför vågar jag inte trycka in mer units här, känns som att Bulls kan vinna med 20+ här eller så blir det jämnt in i slutet, hoppas och tror på det första!

Lycka till vid rygg och följ mig även på twitter för mer spel! https://twitter.com/BettingNBAtips



EDITERAD 2013-11-18 21.45:12

This is the stats tab
This is the post tip