Inatt har vi en toppmatch framför oss då obesegrade Indiana Pacers besöker Chicago Bulls, ett Bulls som verkligen inte har imponerat på mig!

Lagen spelade mot varandra för bara någon vecka sen och då vann Pacers den matchen ganska enkelt med 97-80 på hemmaplan!

Indiana Pacers är som sagt obesegrade och har 9 raka vinster och då har man mött flera bra lag också!
Laget har inga nya skador och den enda skadade spelaren i laget är Danny Granger som är skadad sen länge!
Lagets stjärna Paul George är i sin livs form och han har varit helt galen i varje match, allt han gör just nu blir guld och det snackas redan nu om han kan utmana om MVP titeln denna säsong, George kan mycket väl vinna matchen åt Pacers inatt!

Chicago Bulls har varit väldigt mycket upp och ner, man har 3 av 3 vinster på hemmaplan men det är mot svagare motstånd förutom mot Knicks men Knicks har varit totalt värdelösa så den segern ser jag inte direkt som imponerande!
Sen på bortaplan har man inte spelat bra och man har endast tagit en vinst där!
Bulls största och en av ligans största spelare Derrick Rose kommer troligtvis missa nattens match, han varit skadad dom senaste matcherna och kommer enligt rapporter missa nattens match också och det är såklart ett väldigt tungt avbräck för Bulls, även om inte Rose har varit sådär jättebra sen hans comeback!


Finns mycket som talar för en Pacers vinst inatt enligt mig och oddset är fint också!

Går in med 3 units här till oddset 1.86!
Lycka till vid rygg och ni ryggar på egen risk, har haft några dåliga dagar nu men jag har en bra känsla inför natten!

This is the stats tab
This is the post tip