Cleveland Cavaliers kommer från en svag insats mot Pelicans på hemmaplan. Det tycks inte finnas någon stolthet kvar i spelarna. Det är ett väldigt konstigt truppbygge för stunden med ett gäng pusselbitar som inte passar ihop. Det går att ifrågasätta varför man draftade Garland när Sexton plockades in säsongen innan. Det är kanske lite tidigt att säga men baserat på första halvan av säsongen är det ingen bra kombination när båda befinner sig på planen samtidigt.

Toronto Raptors bara fortsätter att vinna. Grundsystemet som Nicke Nurse implementerat gör det lätt för att spelare att komma in och ut ur rotationen utan att känna sig vilse. Det har varit en nyckel den här säsongen då man upplevt ett skadehelvete. Nu ser det ljusare ut då skadelistan krympigt betänkligt senaste veckorna. Förra matchen körde man över Hawks och gjorde hela 130 poäng framåt. Lowry var den enda spelare i startfemman som behövde spela över 30 minuter, så pass överlägsna var man.

Cavs har Knight, Zizic och Windler på skadelistan. Zizic dras med sjukdom och Knight har en knäskada han behöver ta hand om. Gästerna har Hollis-Jefferson och Gasol på skadelistan. Räkna med att Ibaka får se extra minuter. Det lär också bli en hel del speltid med en mindre femma under matchen då Siakam eller OG Anunoby får vikarie på power forward-positionen.

Jag tror mycket väl vi kan få se en repris på Hawks-Raptors här ikväll. Raptors har en förmåga att bryta ner sämre lag och Cavaliers är tillsammans med Knicks de två lagen som helt saknar vilja eller lust när det går emot i årets NBA. Det har givetvis med klubbarnas målsättning att göra, men det är ändå bedrövligt att behöva se. Jag kliver in på bortasidan!

Speltips: TOR Raptors med handicap -10 – odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla NBA-matcher

This is the stats tab
This is the post tip