Clippers (44-25) möter 76ers (38-32) i en matiné (tidig match). Hemmalaget är stora favoriter och 76ers är ett helt annat lag när superstar Embiid spelar, men så är icke i fallet idag. För Clippers där är skadelistan väldigt positiv. De tre stora kommer spela (Leonard, Harden och George) och det gör att Clippers är och skall vara klara favoriter.

Jag finner mitt spelvärde i att superstar Paul George gör mer än +32.5 inalles (poäng, returer och assist) till goda oddset 1.84.


Värt att notera:

1. Jag följde Clippers match mot Blazers senast (hoppas ni tog mitt speldrag igår när Nuggers/Blazers spelade en tajt outing - över 210.5 poäng) och det är svårt att röra laget när deras tre superstars levererar in på båda sida av korgarna. Blazers var OK, men orkade röra ett snyggt spelande Clippers.

2. Clippers första-lina har spelat upp sig över de tre senaste matcherna och när du får ett snitt på 20 poäng på Terance Mann, då är Clippers svårslagna.

3. 76ers Maxey har räddat sitt lag när Embiid varit skadad. Han har snittat på dryga 26 poäng och 6 assist i snitt. Han måste spela på topp idag för att hålla den här matchen jämn.

4. När lagen möttes senast var 76ers Embiid med och satte 41 poäng. Det var en relativt jämn match då och om ni plockar bort Embiids offensiv och defensiv så förstår ni att det blir tufft i Crypto.com i Los Angeles.

5. Clippers Paul George är den som gynnas mest när alla tre superstars hos Clippers spelas. Han får mest utrymme för att göra poäng och ta sina returer. I afton mot 76ers luktar det som en ny stormatch från George's sida. 76ers har många skador och det är tunt på bänken.

Jag spelar Clippers Paul George att leverera in såväl framåt som bakåt och när vi får 1.84 i odds hos Unibet .com för en total över 32.5 (poäng, returer och assist).

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip