Clippers (17-11) får finbesök i afton, då ligans bästa lag, Boston Celtics (21-6) gästar. Jag kommer gå på Celtics, eftersom deras trupp har enorm spets och superbt djup. Det tilltalar mig.

Jag kommer spela Celtics -1.5 till oddset 1.90 hos bet365 .com

Clippers är 9-1 över sina 10 senaste matcher och har spelat riktigt bra. Leonard har kanske spelat sin bästa basket i Clippers-träjan över de senaste 5-10 matcher, då han spelat. Han är osäkert startande i afton, men om han spelar är det ett plus. Celtics motsvarighet är Tatum som inte spelade senast, men som står som questionable i afton. Jag är inne på att han kommer spela och då är Celtic svårslagna. När Tatum var borta senast körde Celtics över ett riktigt bra lag som Kings utan prut. Det är det som är skillnaden med Celtics i år. Avbytarbänken är djup och när 6-7 spelaren kommer in, då blir det alltid poäng framåt oavsett. Det gillar jag.


Värt att notera:

1. Celtics har som sagt spelat suveränt i år. De leder i stort sett varje statistik-kolumn och de är som sagt 21-6. En av de viktigaste kuggarna är självfallet superstar Jayson Tatum. När det här tipset läggs är indikationerna att han skall spela och då är Celtics enligt mitt sätt att se det ett bättre lag. Ha dock koll här om du spelar sent. Tatum snittar nämligen 27 poäng per outing.

2. Celtics spelade ut Kings förut, utan Tatum och det var enormt kul att se. Truppen håller toppkvalitet!

3. Clippers är 9-1 över sina 10 senaste matcherna och offensiven har varit stekhet. De ha skjutit 52% från golvet. De har satt 41% av sina trepoängare och hela 86% från straffkastlinjen.

4. Clippers och Celtics har mötts 138 gånger genom åren och Celtics leder med hela 92 vinster mot 46 förluster. Notera det.

5. Celtics snittar 119 poäng per outing framåt. Det ger en skottprocent om 48% och det gillas.

6. Clippers utan Leonard är en annan "piece of the pie". Laget är nämligen mycket tunnar på bänken än vad Celtics är.


Jag spelar på Celtics -1.5 till fina oddset 1.90 hos bet365 .com. Celtics är ett bättre lag med ett större djup i sin trupp.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip