Riktigt bra tryck på liret nu. Hoppas ni följt med på mina drag. De har suttit som en smäck. Nu kör vi vidare i medvinden.

Clippers tillbaka i Los Angeles. Frågan är om de överlever Jazz? Jag är inte säker på det, men gillar handicap +4 till Jazz.

Värt att notera:

1. Lag som är 3-0 i matchserien är 142-0 all-time. Notera det.

2. Jazz är kanske ett av ligans mest balanserade team. I den här rundan har Jazz redan satt sin prägel på truppen och träningsmöjligheter. Clarkson, Ingles, Gobert med Bogdanovich har alla skött sig rikttigt bra.

3. Clippers har även de ett starkt lag på papperet, men det har inte klaffat. De senaste matcherna påvisar ett lag som fortfarande inte nått upp till sin nivå. De har inte kunnat finna en lösning och stoppas också upp av kanske för många stjärnor som inte tar fullt ansvar på plan. Något i maskinen hackar. OM de vill vara med länge i den här serien måste de våga utmana Jazz tunge Gobert. Det betyder att de måste vara mer aggressiva mot korg. Just nu tar man hellre skott utanför ”painten”. Det kommer inte funka att spela så enahanda.

4. Kolla in Jazz Donovan Mitchell. 45 poäng i game 1 och 37 i game 2. Svårstoppad. Clippers har inte kunnat stoppa honom hittills. Lyckas man i afton? Tveksamt.

Jag spelar Jazz +4 till oddset 1,86

/RoloMartins


This is the stats tab
This is the post tip