Ny försäsongsmatch inför NBA-starten. Jag tror att det görs fler än 204 poäng i matchen mellan Los Angeles Clippers och Sacramento Kings. Oddset vi får är 1.86 på bet365 .

Lagens matcher hittills under försäsongen:

Clippers:
Förlutst med 121-113 borta mot Toronto Raptors.
Vinst med 98-84 hemma mot Toronto Raptors.
Förlust med 134-106 hemma mot Portland.

Kings:
Vinst med 106-100 hemma mot San Antonio Spurs.
Förlust med 113-93 borta mot San Antonio Spurs.
Förlust med 75-69 borta mot Los Angeles Lakers.
Förlust med 97-83 hemma mot Portland Trail Blazers.

Jag tror att vi kommer att få se en match mellan två lag som spelar dåligt försvarsspel. Clippers har ganska svåra skadeproblem, bland annat på guardpositionerna. Tittar man på spelarna som finns att tillgå så är det inga försvarsspecialister direkt. Senast mot Trail Blazers visade Clippers hur man verkligen inte ska spela försvarsspel. De släppte in 134 poäng då. Kings är inte heller ett lag som är särskilt starka defensivt.

En annan viktig faktor här är att båda lagen spelar match även imorgon. Clippers möter då lokalrivalen Los Angeles Lakers. Kings ställs mot Golden State Warriors. Jag tror att båda lagen kommer att ”checka ut” i andra halvlek här. Särskilt Clippers som givetvis vill komma med viss energi till matchen mot Lakers imorgon. Och när lagen anstränger sig mindre så brukar det vara försvarsspelet som först och främst blir sämre.

Mitt spel: Över 204 poäng i matchen mellan Clippers och Kings.
Oddset: 1.86 på bet365 .
Insats: 1/5 units.

This is the stats tab
This is the post tip