Klockan 04.30 är det Los Angeles-derby. Det är Clippers om står som hemmalag. Jag tror att ”gästerna” Lakers har skrällchans och spelar därför Lakers +6.0 till oddset 1.76 på bet365 .

Los Angeles Clippers: 7-11
Los Angeles Lakers: 8-11

De här två lagen möttes i premiären. Då var det Clippers som vann utan några större problem. Men det var ett annat Clippers. Nu har skadorna gjort laget betydligt sämre och de kommer till den här matchen med två vinster på sina tio senaste. De vann visserligen senast, men det var med två poäng mot bottenlaget Sacramento Kings.

För Lakers har säsongen tvärtom varit positiv. Förväntningarna var lägre inför säsongen så det här är ett lag faktiskt spelar bättre än vad många hade väntat sig.

Jag tror att spelschemat påverkar mycket i det här fallet. Clippers har varit ute på en tung road trip. De spelade match så sent som i förrgår. De har alltså bara en vilodag, och då har de en hel del resor i kroppen också. Lakers har haft hela fyra vilodagar inför den här matchen.

Jag tror också att det är lite revansch-läge för Lonzo Ball, som blev rejält sågad och nästintill hånad efter den där premiärmatchen då han plockades bort så effektivt av Clippers Patrick Beverley. Nu är Beverley skadad, vilket kommer att göra det mycket lättare för Ball.

Jag tror att Lakers har segerchans här. Därför ser jag fint värde i +6.0.

Mitt spel: Los Angeles Lakers +6.0
Odds: 1.76 på bet365
Units: 3/5

This is the stats tab
This is the post tip