Clippers vs Mavs; vilken outing. Slutspelet är igång och vilken häftig inledning vi påbjuds!

För mig är vinnaren av den här matchserien Los Angeles Clippers. De har för många spelare som kan avgöra en match själv om någon annan har en dålig dag. Det som också är viktigt att ha med i analysen är att Clippers är helt skadefria in i den här matchserien, vilket Mavericks inte är. Ha med er det. Kolla särskilt in comebacken av Serge Ibaka som är tillbaka. En superviktig spelare och nu är han med igen. Stor slutspelsrutin.

Jag kommer spela Clippers som vinnare, men jag vill göra ett kombospel, eftersom jag också har en stor tilltro till många poäng gjorda framåt. bet365 .com har 2,70 i odds på den komben - Clippers + över 218.5 poäng framåt. Jag nyper det!

Värt att notera:

1. USA är ett antal månader längre fram än många andra länder gällande fullt vaccinerade människor mot COVID-19 och det syns också på publikinsläpp på de amerikanska sporterna som NBA, NHL och MLB. I afton är det öppet för hela 7 000 människor i Staples Center och det kommer bli magiskt för Clippers på hemmaplan. Notera den boosten.

2. Clippers står sig starka in i årets slutspel. Ny coach, uppdaterad bänk med bättre kvalitet, samtidigt som de har star power i form av Leonard och George. De var bra i fjol, men är i mina ögon ännu starkare i år.

3. Lagen har under regular season snittat på 226 poäng, vilket ger mig än mer tilltro till över 218.5 poäng. Slutspelet är en helt annan business och det blir såväl mer energi och tryck i spelet. Brukar bli en hel del poäng.

4. Det som är tilltalande med Clippers i år kontra 2020 är just de spelare som tagits in. Det är spelare som vunnit en NBA-ring tidigare som Rondo och Ibaka för att nämna några. Det blir ett enormt lyft i omklädningsrummet. En annan poise. En annan dialog. De vill ha ringen och Clippers är ett av de lagen som skall ha en toppchans att vinna.

Jag spelar Clippers som vinnare, men jag vill göra ett kombospel, där Clippers-vinst + 218.5 poäng totalt i matchen ger oddset 2,70 hos bet365 .com. Häng med!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip